armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| ÇELİKLİ KRALİYETLİ SW YALANSA BÜTÜN DOĞU BATI BALKNLARI HESABI :):) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: ÇELİKLİ KRALİYETLİ SW YALANSA BÜTÜN DOĞU BATI BALKNLARI HESABI :):) Cuma Ağus. 27, 2010 10:36 pm | |
| Arkadaşlar sw kraliyetli bir serverder.Ve zırhcıda bulunmaktadır 1gne 99 lvl olabilirsin Server Özellikleri 1000x Exp 1000x Drop 1000x Yang 1 Ay Boyunca %1000 Eventlar Aktif Kalıcaktir. 1 Ay munda %500 Düşürülüp Devam Edicektir. Taşlara + basılıyor efsunlar norküfür yasaktır. derece yani 20 krtik falan Uzatmadan siteye gecim sadece ana sayfa sitesini verim ordan heryere ulasabilirsiniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anlatım bana yani SaDReaL'a aittr arkadaslar site açılmıor faln demein bslıkta okuduunuz gbi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eee bskada eklicek bir sey yok snırsam hee silahcıda zehir muho srius mvi ejderha yayı ve bilmediiniz silahlarda mevcuttur... | |
| | | | ÇELİKLİ KRALİYETLİ SW YALANSA BÜTÜN DOĞU BATI BALKNLARI HESABI :):) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|