armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Metin2Team Süepr Bi sw yhaa ! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
cengiz588 Üye
| Konu: Metin2Team Süepr Bi sw yhaa ! C.tesi Tem. 24, 2010 8:44 pm | |
| Metin2TeaM Dedicated Server Açılmıştır... Metin2TeaM daha önce deneme amaçlı açılmıştır. 23 Temmuz yani bugün Deneme süresi bitmiştir ve Metin2TeaM bugün açılmıştır. Weß Sitemiz: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Metin2TeaM hakkında Bilgi: Metin2TeaM de oyuna girer girmez Asker at ve özel itemler geliyor. Metin2TeaM özel ışınlanma npc si Bütün krallıklara ve bütün maplara ışınlanma. Metin2TeaM özel servis npc si Skilleri g yapma, krallık değiştirme, at skillerini p yapma, özel item alma,cinsiyet değiştirme, skilleri sıfırlama... Diğer npc lerde özenle hazırlanmıştır. Ox Yarişmları ve İmparatorluk Savaşları olmakdadır. Droplar herzaman %1000 dir. Haftanın belirli günleri boss metin ve korsan eventleri olmaktadır... Alemin En iyi Metin2pvp oyunun Adresi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Metin2Team Süepr Bi sw yhaa ! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|