armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| MordorMt2 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
onurkaraas Üye
| Konu: MordorMt2 Ptsi Haz. 28, 2010 4:52 am | |
| İlk önce npc resimleri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server çok güzel sizin için herşey düşünülmüştür.Max level 120 dir.90, 100, 120 level silahları mevcuttur. Kapatılan elite gamedeki utopia loncasını beklerim.Gerçekten emek serverı gmlerin oyun içi edit çarları yok sadece 3 gmyiz.at npcmiz var ayrıca 2.kata ve 1.kata ayrı ayrı ışınlayan npcmiz var. oyuna gelen herkese iyi oyunlar... site adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]+ olarakta lonca arazileri mevcuttur. | |
| | | metehan Üye
Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 27/06/10 Nerden : adana
| Konu: Geri: MordorMt2 Ptsi Haz. 28, 2010 8:09 am | |
| Mt2Family Patch ı bulamadım onun nerede bulabilirim link verirmisinizarkadaşlar | |
| | | krallaz Üye
| Konu: Geri: MordorMt2 Perş. Tem. 01, 2010 6:50 pm | |
| | |
| | | | MordorMt2 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|