armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Hocanın Aklı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
reLax Üye
Mesaj Sayısı : 167 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Hocanın Aklı Ptsi Ocak 18, 2010 6:44 pm | |
| hocanın aklı
Dört universite ogrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kacirirlar, sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zarzor bindikleri arabanin lastigi patladigi icin sinavi kacirdiklarina ikna ederler. Kadın, yalvarmalarina dayanamayarak, bu dört arkadasa sinavi 3 gun sonra yapacagini soyler. Sinav gunu geldiginde, matematik hocasi bizim dortluyu sinifin dört kosesine oturtur. Finali gecmek icin de en az 50 almak lazimdir, sinavda da 5 soru vardir. Sayfanin onundeki 4 matematik sorusu basit sorulardir ve her biri 10 puanliktir. Kagidin arkasindaki soru ise 60 puanliktir ve de soru aynen şoyledir Hangi lastik patladi ?? | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Hocanın Aklı Cuma Şub. 05, 2010 2:33 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Hocanın Aklı Cuma Şub. 05, 2010 10:59 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Hocanın Aklı C.tesi Şub. 06, 2010 11:50 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Hocanın Aklı Ptsi Haz. 07, 2010 6:13 am | |
| bravo valla hoca pekte akıllı | |
| | | | Hocanın Aklı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |