armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Z O R M T 2 ACIK VPS SERVER.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MONK Üye
| Konu: Z O R M T 2 ACIK VPS SERVER.. Salı Haz. 15, 2010 2:01 pm | |
| NPC'ler sizi 80 lvle kadar rahat goturecek itemlerle donatılmıstır.Yuklemesi diger Vps serverlar gibidir..Oyun kolay ile orta derece arasındadır.. Her hangi bir sorununuz oldugunda GM'lerimiz her turlu sorununuza cevap bulacaktır.. SERVERİN... ADI :ZORMT2 DROP : EXP %500 İTEM %500 YANG %500 AMA YUKSELTILEBILIYOR BAZEN ONLİNE.... LİNKLER.... Anasayfa : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download Linki : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >>YARDIMCI OLDUYSAK 1 TEŞEKKÜR YETERLİ<< | |
| | | mustafa517 Üye
| Konu: Geri: Z O R M T 2 ACIK VPS SERVER.. Çarş. Haz. 16, 2010 4:16 pm | |
| | |
| | | | Z O R M T 2 ACIK VPS SERVER.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|