armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MONK Üye
| Konu: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Ptsi Haz. 14, 2010 10:53 am | |
| SERVER ADI : HellScreamt251 LeveL başLangıç 51 LeveL itemLerLe başLanıyor.
Para zarfi buLunmaktadir. 30 k Veriyor 1 tanesinden ! ( DikkaT Ortadaki Shop npc sinden buLabiLirsiniz. Paranız olmazsa p açamaZSınız S.S.S )
Elektro - Peri - Hortlak - Çelik satılıyor.
P Npc si vardiR.
(Işınlayıcı Npc si vardiR.) (Örümcek Zindani 1-2 Kata yollar.) (Hayalet Orman'a Veya Kızıl Orman'a yollar.) (Cinsiyet değiştiRme vaR.) (Skill değiştirme vaR.) (Site arada bir kapanıyor. Denerseniz muhakkak girer.) (Üyelikler aÇıktır (ve) kesinlikle kapanmıyacaktır.) (Küfür etmek , Skill Hack açmak , Hakaret etmek ( Ağır Derece) kesinlikle yasaktır , Ban Sebebidir.) (LeveL KoLay kasıLıyoR 1 Saatte 90 olunabiliyor.) (Bi sLottan 100 k düşmekte.) (Gm isteğe göre Kahraman yapabiliyor ( Pm atmaniz yeteR ) (Gm ler Oyunla ilgileniyoR , Allah için [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].) (Daha Aklıma geLmeyen bir çok şey.) (61 kalkanı Npclerde satılmamaktadır Siz buluyorsunuz.) (Buz kesinlikle açıktır.) (Lag yok denilecek kadar AzdıR.) (Pack yoksa bugda kalırsınız yoksa girilebiliyor Buz zindanına.) (Umarım beğenmişsinizdir , şayet bi teşekkür bu kadar emeğe değebilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].)
Azrail katı açık. Buz zindani açık. DropLar 1000 ' diR. 5000 kişi 0 Lag ! Mc : 212.175.66.45 üyelik: [url=http://www.hellscream2.pvpserverlar.com/] download: [url=http://www.upload.gen.tr/d.php/s12/17l8qotf/Autopatch.rar.html >>>YARDIMCI OLDUYSAK 1 TEŞEKKÜR YETERLİ<<< | |
| | | ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Salı Haz. 15, 2010 9:23 am | |
| Paylsim icin TEsekürler..! | |
| | | BORDEAUXBLUE Üye
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Salı Haz. 15, 2010 1:44 pm | |
| | |
| | | taylan6120 Üye
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Cuma Haz. 18, 2010 10:49 am | |
| | |
| | | 01ManYak01 Üye
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Paz Haz. 20, 2010 5:22 pm | |
| bu server hamachilimi hamachimisiz söylermisin lütfen | |
| | | diablo2609 Üye
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Cuma Haz. 25, 2010 1:08 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. Salı Haz. 29, 2010 4:12 am | |
| sw hamachisizdir hamachili olsaydı ağ verirdik | |
| | | | YEP YENI HellScreamt2 PvP SerVeR 51 LWL BAŞLANGIC GUZEL SW. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|