armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Metin2 Bot Seti 20 Adet Bot Programı! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: Metin2 Bot Seti 20 Adet Bot Programı! Ptsi Haz. 14, 2010 9:56 am | |
| Öncelikle bu programlar botdur, ne kadar patch gelirse gelsin kullanılmasını engellenemez... 3 Senedir kullandıgım botlar var hala tıkır tıkır çalışıyolar Peki bunlarla napıcaz? * Otomatik item, yang toplayabilirsiniz. * Otomatik canavarlara saldırabilirsiniz. (bi nevi çekme hilesi) * Otomatik pot basabilirsiniz. Potların basılma süresini de ayarlayabilirsiniz. (5 sn ..) * Otomatik balık tutabilirsiniz. * Otomatik saldırı yapabilirsiniz. Basit biseymis gibi görmeyin, bunlarla değişik kasılma hileleri, pot basma hileleri yapabilirsiniz. Önce indirelim:http://www.tekdosya.com/files/JF20524GS/a0861772487591ede51b8de8f864602a/Metin2_Bot_Seti_20_Adet_Bot.zip.html Bağlantı açılınca istediğiniz download sitelerinden birini seçip indirebilirsiniz. Zip şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İİ OYUNLAR İİ FORUMLAR... | |
| | | | Metin2 Bot Seti 20 Adet Bot Programı! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|