armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Royal Collector Gorevini Tamamladi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Royal Collector Gorevini Tamamladi Ptsi Haz. 14, 2010 8:50 am | |
| Sadik Carnac Halki, Ic Konsey gorevini tamamladi,fakat bolgeleri ziyaret ederken, Carnac Ulkesindeki buyuk bozulmayi gorduler. Eenerji Kayalarinin(Energy Rocks) buyusu ve cezbediciligi kesinlikle normal bir varligin kaldirabileceginden cok daha fazla. Uzulerek gorduk ki butun dunya icinde, sadece iki tane ruh enerji kayalarindan vazgecerek saflik sinavini basariyla gectiler ve bunun odulu olarak saf gumus renkli mucevher ile odullendirildiler. Boyle kahramanlara sahip oldugumuz icin cok sansliyiz.Bu esyadan vazgecmek onlar icin ne kadar aci verici olsa bile, onlarin bu fedakarligi olmasa, kesinlikle her seyi kaybedebilirdik. Durustluk ve Vatanseverlik kesinlikle kendi basina bir erdem… fakat halkimiz bilmeli ki bu gibi kahramanliklar Ic konsey tarafindan takdirle karsilanmakta Inanclari ve fedakarliklari icin bu iki kahramana istedikleri her sey sunulmustur. Guc,Noah ve Esyalar. Her sey onlara sunulmustur Butun ulke kahramanlarimizi alkislayalim! QUEENRASTACARNAC WEST BOLGESI, CHITIN SHIELD +8! SECMISTIR CERVUS OLYMPIA BOLGESI, BOMBASTIC WIRINOM +10 SECMISTIR Onlarin katkilariyla bu Enerji Kayalari(Energy Rocks) incelenebilir ve Felankorun asil amaci aciga cikartilabilir! Onlara gercekten cok sey borcluyuz! | |
| | | | Royal Collector Gorevini Tamamladi | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|