armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| AWP CFG :) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: AWP CFG :) Ptsi Haz. 14, 2010 5:30 am | |
| AWP ICIN SUPERR BIr Cfg Consola Exect awp.cfg Yapmanıs Yeterlı Dosyayı Cstrıke Nın ıcıne Atmanıs yeterlı !!!
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BaKın Cs oyNamal istioarsanız her zmn defeult ayarlarla oynayın eer oynayamıorum dıosanız alın sıse en ii cfglerim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] :bu aim cfg dir her pc de oLmas ama geneLde pclerde DuWaR arkası gosterır SXE de CALIŞMAZ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] :bu bnm yhazdıım bana uygun oLaN Kendi yhazdıım ve kullandıım ilk cfg onerırırım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buda güseL bi cfg dır sxe de calısır hıc alıas komutu yoqtur sadece cl_bobcyle gibi ayarları otomatıq yhaparVe SoN oLaRaKTa elimde olan bnm yhazdıım en güseL cfg :http://rapidshare.com/files/94832031/Y2Quake.rar.html
Emeğe Saygı !! Indırdıkden Sonra Cfqmısı Kopyalıyıp Counter stırıkenın ıcınde bulundu counter dosyasının ICıne Atıp qonsolu ındırıp !! exect dıyıp cfq mısın ısmını yazıyorus yazıp Oynumusu Oynuyorus Iyı Franglar Aim cfg nin Örneği : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | ScarLet Üye
| Konu: Geri: AWP CFG :) Ptsi Haz. 21, 2010 6:26 pm | |
| ZaPuuK AKın ben tanırsın
bende half life den örnekler vericem arkadaslar ilk olarak herzaman CFG kişiye özeldir başkalarından örnek almayın kendi tarzınızı bulun kişiye özel cfgler sizleri çok iyi yerlere getiricek tir pro serverlarda özel maçlar yapabilicek durumda olabilirsiniz ama çok ugraşmanız gerekicektir son söliyecegim şey iste arkadaslar CFG probgam bilmek çok iyi dir ama oyunu bilmeyenlerde CFG olsa bile bilen arkadaşları vurması çok zor en iyisi çalışmaktır | |
| | | | AWP CFG :) | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|