armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| devilmt2 hamchi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: devilmt2 hamchi Paz Haz. 13, 2010 4:10 pm | |
| -Arkadaşlar oyuna 94 lv ve 300 m para ile başlıyorsunuz. -Tüm itemler npclerde Perfect ve Atı Npclerden alıyorsunuz. -Hpler 5k, Kritik, Delici %30 yani o değerlerde diğer efsunlarda. -Millet hep Kırmızı bayrakta toplandı. -Server No-ip uzerinden oynanmaktadır! -No-ip web sitesi acılmadığı için uyelikler hamachi ağı sdayesinden alınmaktadır. Hamachiye girmezseniz üyelik sayfası acılmaz. -Gerçek ama gerçekten lag yoq olursada oyun cok yoğun olursa!Şuana kdr hiç lag olmadı başka yerlerde denedim! -Oyunda 2010 yeni silahları var ve isimleri full türkçe! -Sabah 7 Akşam 11-12 kdr kadar açığız! -GM alımı yoq xD bu arada! Sitemiz: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | devilmt2 hamchi | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|