armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Yepyeni Dedicated Server YuLaMt2 7/24 online , 0 lag ve Kapanmama Garantili ! Kacırma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: Yepyeni Dedicated Server YuLaMt2 7/24 online , 0 lag ve Kapanmama Garantili ! Kacırma Paz Haz. 13, 2010 4:05 pm | |
| Evet arkadaslar Yepyeni bir pvp Dedicated server henüz GM 'lerden baska kimse yok.. Uzun araştırmalar sonucu bulunan firma'nın güvenliği acısından cok saglamdır. Sw miz kapanmamak üzere acilmistir. Demirci item istiyor , +basma Npcsi var Shoppinq Adlı ve Demirci Yakmıyor asla.. Silahcida; Dolunay, Kdp, Zirhcida ; 54 ve 42 lvl zirhlar, Kırmızı Kadın ; Bütün EP itemleri .... Herkesi bekliyoruz site link'i ni veriyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][TL]SkyLiwe [TL]BuZ [TL]77YULA77 [GA]ReiS PACK ATMADAN OYUNA GİRMEZ DİKKAT EDİN[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] Kaynak : turkmmo.com __________________ YuLaMt2 Team Leader ! 7/24 onLine [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | 01ManYak01 Üye
| Konu: Geri: Yepyeni Dedicated Server YuLaMt2 7/24 online , 0 lag ve Kapanmama Garantili ! Kacırma Paz Haz. 20, 2010 5:27 pm | |
| paylaşım için teşekkürler ama çalışıyor demi | |
| | | | Yepyeni Dedicated Server YuLaMt2 7/24 online , 0 lag ve Kapanmama Garantili ! Kacırma | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|