armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| ZORMT2 Güzel SW :) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: ZORMT2 Güzel SW :) Paz Haz. 13, 2010 3:59 pm | |
| Merhaba arkadaşlar...Öncelikle şunu belirtmek isterim Ben SADECE BİR USERİM Zor Mt2 benim gözlemlerime göre muhteşem bir sw...Tabi bana göre...Başlangıçta Sw'nin özelliklerini saymak istiyorum Sw'de item,yang,exp dropları %500 dür... Sw bakım saatleri Çarşamba-Perşembe sabah saat 09.00-10.00 arasındadır... Bu kadar tanıtım yeter... Pwp denince ilk aklımıza gelen Npclerdir ki Pvp'yi Pvp yapan da budur... Site: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kayıt: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NOT: DEMİRCİ + BASARKEN İTEM İSTEMEZ,YAKMAZ... ii oyunlar | |
| | | | ZORMT2 Güzel SW :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|