armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| İpuçları-Kısa Bilgiler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: İpuçları-Kısa Bilgiler Paz Haz. 13, 2010 11:12 am | |
| Genel
1-) Hareket ederken crosshair'i(ekran ortasındaki yeşil artı) sürekli rakibinizin kafa hizasında tutmaya çalışın.
2-)Ateş ederken sabit durmayın. Sürekli hareket edin ve rakibinizin düşünemeyeceği hamleleri yapmaya çalışın. Sabit kalırsanız kolay hedef olursunuz.
3-) Kısa mesafeler için shifte basıp koşmayın. Koşarken ateş edilememektedir.
4-)Yerde gördüğünüz her silahı almaya çalışmayın. kolay hedef haline düşersiniz.
5-) Kamp(Sote-pusu) kurmak iyi bir taktiktir. Ama kurduğunuz yerlere dikkat edin. Popüler kamp yerlerine kamp kurmayın. Çoğu oyuncu bu yerleri bilmektedir ve kontrol etmektedir.
6-)Uzun mesafedeki hedeflere accuracysi düşük silahlarla vurmaya çalışmayın.
7-) Uzun mesafede tek tek ve kafaya nişan alarak atış yapın. Eğer rakip sniper ise sizi farkettiği anda kaçın.
8-) Silahların ağırlığına dikkat edin(portability). Ne kadar ağırsa sizi de o kadar yavaşlatır.
9-) Çoğu silah ilk 6 mermi atışından sonra crosshairi sapmaya başlar. Bunu aklınızda bulundurun.
10-) Sniper iseniz, sürekli yer değiştirin. Susturucu kullanın. Büyük haritalarda yerinizin ses ile tesbit edilmesini engeller.
11-) Silahınız çok sekiyor ise susturucu kullanaktan çekinmeyin. Unutmayın isabetli 1 mermi bile ortalama 25 can götürür.(bel üstü)
12-) İlk başladığınız accountu alıştırma yapmak için kullanın. Yeterince öğrendiğinizde yeni hesap açın. Yüksek levellerde KD oranınızı iyileştirmek zor olacaktır.
13-) Başlar başlamaz paranızı çar çur etmeyin.
14-) Yerdeki silahları deneyip kendinize uygun olanı seçin.
15-) Fazla oynamıyorsanız günü birlik silah alın.
16-) G36E ve AUG silahlarının dürbünleri dahildir, fakat kullanılması zordur.
Oyun stillerine göre ipuçları
Elimination:
1-) Bir yerde fazla oyuncu birikmişse oradan uzaklaşın, bomba atılabilir.
2-) Ramboluk yapmaya çalışmayın. Direk rakip grubun arasına zıplamayın.
3-) Doğduğunuzda birsüre ölümsüz olursunuz. Bunu kullanın size ateş edenlerin üstüne yürüyebilirsiniz. Ama aynı zamanda rakip yeni doğmuşsa uzaklaşın, öldüremezsiniz.
One Man Army
1-) Hareketli olun.
2-) Doğan kişilere ateş edin. Burada doğdunuz anda korunma süreniz kısa.
3-) Şarjör değiştirecekseniz, sakin bir yerde değiştirin.
Capture the Flag
1-) Burda amaç bayrak kapmak. Kill yaparak birinci olmanız zor. Bayrak almayı öldürmekten daha fazla önemseyin.
2-) Bayrağı aldığınızda etrafta rakip oyuncu yoksa elinize bıçak alıp koşun. Bıçakla çok daha hızlı koşarsınız.
3-) Bayrağınız etrafını mayınla döşeyin.
4-) Mayın döşenmiş rakip bayrağa bomba atarak mayınları imha edebilirsiniz.
5-) Flash ve sis bombası bu oyun modunda işe yarar. İmkanınız varsa edinin.
6-) Takım oyununa önem verin. Bayrağı taşıyan arkadaşınızı koruyun.
Spy Hunt fazla oynamadığım için bilgi veremeyeceğim.
Silah Tavsiyeleri:
Yeni başladıysanız, aşağıdaki silahlar size uygun bir seçim olabilir. 1-) M4A1 Assault Rifle 2-) Scar-L MK16 Assault Rifle (AS) 3-) Standart Silah (M16A3)
Geri Tepen silahları kullanamıyorsanız: 1-) MP5 (SMG) 2-) M4A1 (AS) 3-) SCAR-L (AS)
Geri tepen/yüksek damage veren silahları kullanabiliyorsanız 1-) AK-47 (AS) 2-) G36E (AS) 4-) M60 (MG) 5-) MK48 (MG) 6-) M14 (AS)
Hızlı silahları seviyorsanız, 1-) UZİ (SMG) 2-) MAC-10 (SMG) 4-) K7 (SMG)
Orta düzey bir silah istiyorsanız, 1-) UMP (SMG) 2-) K2 (AS) 3-) AK-74
Ben anlamam onu bunu sadece tarıycam diyorsanız 1-)MK48 (MG) 2-)M60 (MG) 3-)MINIMI (MG) 4-)K3 (MG) 5-)P90 (SMG)
Sniper kullanıyorsanız, Yeni başlayanlar: Otomatik seven SR25 Bolt Action isteyen M24
Profesyoneller için Otomatik MSG Dragunov
Bolt Action L96A1 | |
| | | | İpuçları-Kısa Bilgiler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|